Ontdek al onze mogelijkheden!

WELKOM BIJ DE BOKKELEANE

Bij ons kunt u terecht voor een ontspannen verblijf, feesttaarten, bruidstaarten, cijfertaarten, cupcakes, een sweet table en andere zoete lekkernijen. Ontdek op deze website alles over onze Bed & Breakfast en bakkerij in Friesland!

Bed & Breakfast

Onze Bed & Breakfast is een ideale uitvalsbasis om Friesland te ontdekken. In de directe omgeving vindt u veel fiets- en wandelroutes naar o.a. Balk, Sloten, Lemmer, Stavoren, Koudum, Hindeloopen, Workum en Woudsend. Ontdek de Gaasterlandse bossen, de Friese Meren en geniet van al het moois dat Friesland te bieden heeft! 

Taart & Meer

Heeft u iets te vieren? Maak uw verjaardag, babyshower, jubileum, bruiloft of andere gelegenheid extra feestelijk met onze cupcakes, taarten of sweet tables. Wij bezorgen uw cupcakes, feesttaart of bruidstaart o.a. in de regio Balk, Oudemirdum, Bakhuizen, Stavoren, Koudum, Hindeloopen, Workum, Heeg, Sneek, Joure, Heerenveen, Wolvega, Bant en Lemmer. 

Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar info@de-bokkeleane.nl of bel naar 0514-856906. Wij informeren u graag! 


Reserveer een kamer in onze Bed & Breakfast:


Gastenboek

14 berichten op 3 pagina's
Anja Metselaar
06-07-24 21:18:29
Hi Irma,
De 1e overnachting van onze Elfstedentocht was bij jou! 's Middags belde we nog of we ook konden komen eten, we hadden jouw mail gemist maar het was geen probleem! Toen we aankwamen werden we heel hartelijk ontvangen, je liet ons de fietsenstalling, kamers en de eetruimte zien. Het zag er allemaal super gezellig en verzorgd uit. Om 18.30 uur konden we aan tafel en werden we verrast met een heerlijk maaltijd! Wat heel attent was dat je ons nog een ijsje aanbod. Het zijn de kleine dingen ... maar zeer gewaardeerd! Na een nacht heerlijk geslapen te hebben, goede bedden, fijne douche en ook prettig dat we een koffietje op de kamer konden maken. Daarna genoten van een heerlijk ontbijt met echt alles erop en eraan en ook weer ruim voldoende. Het was voor ons de 1e keer dat we een B&B hadden geboekt maar het is ons heel goed bevallen. Dank voor de goede zorgen en het hartelijke ontvangst! We wensen je veel succes met de B&B en al je nevenactiviteiten! Petje af!
Lisa Bokma
26-08-23 15:06:05
Wat hebben wij ontzettend genoten van de bruidstaart. Wij raden jullie zeker aan want alles was top! De taart smaakte echt fantastisch en zag er prachtig uit. Ook de vriendelijkheid was heel erg fijn en dan vooral dat ook echt alles mogelijk is en er mee gedacht wordt. We zijn zeer tevreden, Dankjulliewel!
Graddie Meijer
09-04-23 21:07:20
Voor onze doopsgezinde gemeente Workum hebben jullie vandaag een prima lunch bezorgd.
Een echte aanrader dit bedrijf!
Yvonne Van der Wal
26-12-22 20:37:52
Wij hebben ons kerstdiner voor 13 mensen laten bezorgen door Bokkeleane. En wat hebben we allemaal heerlijk gegeten.
Eelkje Merkus-Jellema
23-08-22 19:36:06
Irma heeft voor ons een heerlijk bruidstaart gemaakt. We waren erg blij met het resultaat! Smaak en uiterlijk was precies wat wij in gedachten hadden. Irma bedankt!
Tonen: 5  10   20