Ontdek al onze mogelijkheden!

BRUIDSTAART BESTELLEN IN FRIESLAND

Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Wij staan voor jullie klaar om de bruiloft nóg specialer te maken. Kiezen jullie voor een klassieke bruidstaart, cupcakes of misschien wel een complete tafel vol met lekkernijen? Op deze pagina vinden jullie meer informatie over onze bruidstaarten. Iedere bruidstaart is maatwerk, daarom ontvangen jullie altijd vooraf een vrijblijvende offerte. Wij bezorgen bruidstaarten in heel Friesland en omstreken.

Trouwen in 2024? Wacht niet te lang en laat jullie datum reserveren in onze agenda! Wij hebben per dag plek voor 1 bruiloft. Zo kunnen wij vol passie en aandacht werken aan de bruidstaart of sweet table voor jullie huwelijksdag!

ONTWERP VAN DE BRUIDSTAART

Het ontwerp van de bruidstaart begint met het opdoen van inspiratie. Kijk bijvoorbeeld eens rond op Pinterest of bekijk eens foto's van onze bruidstaarten, te vinden onderaan deze pagina. Welke kleur en maat past bij jullie bruiloft en wat sluit het beste aan bij jullie thema? Aan de hand van jullie wensen en eventueel voorbeeldfoto's bespreken we samen het uiteindelijke ontwerp. Van een klassieke fondant bruidstaart tot een naked cake of drip cake. Of misschien toch cupcakes er bij? Wij denken graag met jullie mee, in een vrijblijvend persoonlijk gesprek bespreken we daarom al jullie wensen. Het belangrijkste is dat er uiteindelijk een unieke bruidstaart op tafel staat die echt bij jullie past! 

SMAKEN VAN DE BRUIDSTAART

Voor onze bruidstaarten werken wij standaard met een luchtige vanille biscuit basis. Dit doen wij omdat deze basis het beste aansluit bij onze taartvullingen. Daarnaast is deze basis niet te zwaar en hij zal in de smaak vallen bij al jullie gasten! De vanille biscuit basis wordt vervolgens gevuld met een taartvulling naar keuze en afgesmeerd met een vanille botercrème. 

In onderstaande tabel vinden jullie de meest bestelde taartvullingen. Een andere smaak in gedachten? Geen enkel probleem! Deel jullie ideeën met ons dan denken we graag met jullie mee. Benieuwd naar de smaken van de taart? Het is mogelijk om een bruidstaart proeverij te boeken voor € 25,00. Tijdens de proeverij krijgen jullie drie kleine taartjes met verschillende vullingen. De proeverij duurt ongeveer 60 minuten en biedt meteen de mogelijkheid om al jullie wensen te bespreken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Meest bestelde taartvullingen

Vanille biscuit met lemoncurd en frambozenmonchou

Vanille biscuit met Zwitserse room en aardbeien confiture

Vanille biscuit met yoghurt-room bavarois en bosvruchten confiture

Vanille biscuit met Zwitserse room en verse aardbeien

Vanille biscuit met witte chocolade ganache en verse aardbeien

Vanille biscuit met pure chocolade ganache en verse aardbeien

Vanille biscuit met champagnecrème en verse aardbeien


DECORATIE VAN DE BRUIDSTAART

Voor de decoratie van de bruidstaart zijn de mogelijkheden eindeloos! Op dit moment wordt er veel gekozen voor een semi-naked afwerking met als decoratie bijvoorbeeld zijdebloemen, eetbare bloemen, vers fruit en/of drip. Toch is ook de traditionele fondant bruidstaart nog steeds erg populair. Bovenop de taart wordt veelal gekozen voor een mooie taarttopper of een bruidspaar figuurtje. Samen met jullie bespreken we de uiteindelijke decoratie en maken wij er een mooi geheel van!

Wisten jullie al dat wij ook een eigen taartdecoratie webshop hebben met diverse bruiloft taarttoppers en bruidspaar figuurtjes? Kijk eens rond in onze webshop en laat je inspireren. Uiteraard is het ook mogelijk een taarttopper te laten verzorgen door andere leveranciers!


DIEETWENSEN OF ALLERGIEËN

Het is belangrijk ook voor de bruidstaart of sweet table alle dieetwensen en allergieën door te geven. Meestal kunnen wij een passend voorstel doen voor bijvoorbeeld een glutenvrij of vegan alternatief. Uiteraard kunnen wij jullie hierover vrijblijvend informeren. 


PRIJZEN VAN DE BRUIDSTAART

Onderstaande taarten en bijbehorende prijzen geven een indicatie. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het aantal personen, de taartvulling en de gekozen decoratie. Meer informatie of een offerte aanvragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bruidstaart (vanaf circa 10 personen)

vanaf € 59,50 per stuk

Bruidstaart rond twee lagen (vanaf circa 18 personen)

vanaf € 119,00 per stuk

Bruidstaart rond drie lagen (vanaf circa 30 personen)

vanaf € 194,50 per stuk

Bruidstaart proeverij

€ 25,00 (op afspraak)

Sweet table

Prijs op aanvraag


Bruidstaart bestellen in Friesland? Wij nodigen jullie graag uit voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek om al jullie wensen te bespreken. Cupcakes, een klassieke bruidstaart, naked cake, dripcake, stapeltaart of sweet table. Alles is mogelijk! Wij bezorgen de bruidstaart in Lemmer, Balk, Stavoren, Workum, Sneek, Harlingen, Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en omliggende plaatsen in Friesland. Buiten Friesland bezorgen wij o.a. in Rutten, Emmeloord, Meppel, Steenwijk en omstreken. Informeer naar onze mogelijkheden en bestel jullie bruidstaart bij de Bokkeleane!