Ontdek al onze mogelijkheden!

BORRELHAPJES BESTELLEN IN FRIESLAND

Op zoek naar borrelhapjes catering in Friesland? Dan bent u bij De Bokkeleane aan het juiste adres! Wij verzorgen graag uw borrelhapjes in Zuidwest-Friesland, Gaasterland en omliggende regio's. Onze charcuterie & cheese boards zijn perfect voor een feestje of zakelijke bijeenkomst. Bent u met 8 of meer personen? Dan kunt u ook voor andere borrelhapjes bij ons terecht. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. 

Gratis bezorging in Oudega Gaast Sleat, Kolderwolde, Galamadammen, Koudum, Hemelum, Nijbuorren, Bakhuizen, Ruigahuizen, Rijs, Oudemirdum, Nijemirdum, Balk, Harich en Elahuizen. 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Dit is inclusief disposables, exclusief bezorgkosten (indien van toepassing). In overleg is servies en bestek in bruikleen mogelijk.

CHARCUTERIE & CHEESE BOARD

Verwen uzelf en uw gasten met een charcuterie & cheese board. Een rijkelijk gevulde schaal met o.a. diverse soorten vleeswaren, diverse soorten kaas, toast, dip, nootjes en olijven. Een zorgvuldig samengesteld assortiment met een luxe uitstraling! Het charcuterie & cheese board is te bestellen vanaf 4 personen. Afhankelijk van het aantal personen leveren wij 1 of meerdere disposable schalen. 

Charcuterie & cheese board small

€ 49,50 (4-6 personen)

Charcuterie & cheese board medium

€ 78,00 (7-9 personen)

Charcuterie & cheese board large

€ 104,50 (10-12 personen)


BORRELHAPJES ARRANGEMENT 

Naast ons charcuterie & cheese board is het voor groepen vanaf 8 personen ook mogelijk borrelhapjes bij ons te bestellen. Wij stellen samen met u een heerlijk borrelhapjes arrangement samen. Van blokjes kaas tot wraprolletjes, wij denken graag met u mee! 

Borrelhapjes arrangement (vanaf 8 personen)

Prijs op aanvraag


Borrelhapjes bestellen aan huis in Friesland? Bestel een charcuterie & cheese board of stel zelf uw borrelhapjes samen. Hapjes bestellen aan huis in Balk, Hapjes bestellen in Woudsend, Hapjes bestellen in Heeg, Hapjes bestellen in Sneek, Hapjes bestellen in Joure, Hapjes bestellen in Sint Nicolaasga, Hapjes bestellen in Echtenerbrug, Hapjes bestellen in Oosterzee, Hapjes bestellen in Lemmer, Hapjes bestellen in Sloten, Hapjes bestellen in Oudemirdum, Hapjes bestellen in Rijs, Hapjes bestellen in Stavoren, Hapjes bestellen in Koudum, Hapjes bestellen in Hindeloopen, Hapjes bestellen in Workum, Hapjes bestellen in Elahuizen, Hapjes bestellen in Oudega. Uiteraard bezorgen wij ook in de nabijgelegen dorpen. Informeer naar de mogelijkheden en bestel uw borrelhapjes bij De Bokkeleane!